Пакет

Профилактика и превенция

Какво включва пакетът?

  • Две посещения годишно с цел редовна грижа за Вашето пародонтално здраве (зъби и венци)
  • Два периодични профилактични прегледа на всеки 6 месеца
  • Две процедури за провеждане на професионална клинична орална хигиена, почистване на зъбен камък и плака с ултразвук и AquaCare

Цена: 250 лв

Какво представлява пакет „Профилактика и превенция” и защо е важна редовната грижа за зъбите и венците?  Какво представлява процедурата „Професионална клинична орална хигиена” ?

  • Пакетът осигурява сигурна грижа за Вашето пародонтално здраве. Той е индивидуален, заплаща се еднократно и включва преглед и почистване на зъбен камък два пъти годишно.
  • Професионална орална хигиена – препоръчително два пъти в годината. Тя представлява почистване на плака, оцветявания и зъбен камък от стоматолог, придружено с полиране на зъбите с цел предотвратяване или овладяване на налично възпаление на меките тъкани (гингивит) и превенция на кариеси. Така денталният специалист има възможност и да премахне ретенционните места, които предразполагат към задържане на хранителни частици и да обучи пациента как да почиства правилно и ефективно зъбите си.
  • Редовна цена на всички процедури – 340лв.
  • Пакетна цена – 250лв.
  • Пакетът е индивидуален, но може да се използва и като подаръчен ваучер.

Редовните профилактични прегледи и професионалното почистване на зъбите са изключително важни за превенцията и ранното диагностициране на възпалението на меките тъкани. За екипа на Дентална клиника M Smile едно от най-важните неща е пациентите да получават висококачествена, съвременна и цялостна стоматологична грижа. За здравето на нашите пациенти ние създадохме специализирани пакети, предназначени за едни от най-често срещаните проблеми. Всеки пакет включва лечение на индивидуалния клиничен случай.

Msmile - дентална клиника в София - лого
Контакти

   dentalclinic@msmile.bg
  02 442 0277
  0876170101
  бул Симеоновско шосе 62, София

Работно време

Запази час онлайн

Последвай ни в

Copyright © 2023, Дентална клиника Msmile