За нас

Дентална клиника Msmile

Екипът на Дентална клиника M Smile се състои от млади, амбициозни и прецизни лекари по дентална медицина, за които стоматологията е повече от професия. Денталната медицина за нас е емоция, страст и стремеж към съвършенство. Услугите, които предлагаме, са в областта на естетиката, ортодонтията, ендодонтията, детската стоматология, хирургията и имплантологията.
Личното убеждение за нас е, че доброто лечение започва от доверието във връзката лекар – пациент. Затова в M Smile залагаме на уюта и спокойствието, на личния контакт, на вдъхновението, което носи индивидуалния подход към всеки отделен случай. На професионализма, доказван всеки ден.

Амбицията за постоянно усъвършенстване на  квалификацията и уменията на екипа в комбинация с високия клас модерна апаратура в клиниката осигуряват най-съвременната стоматологична грижа на пациентите.

Клиниката се състои от три изцяло оборудвани кабинета, висококачествена апаратура, микроскоп, рентген, чакалня с рецепция, офис за отдих и стерилизационна. Обстановката в клиниката осигурява сплотена и бърза работа в екип.

Ние вярваме, че усмивката е неизменна част от живота на всеки от нас, която носи хармония и красота. Тя е промяна, която отваря нови хоризонти. За усмивките на нашите пациенти ние влагаме цялото си старание, време и любов!

Дентална клиника M Smile се намира в гр. София, на бул. Симеоновско шосе 62 в непосредствена близост  до автобусна спирка 102 и 67.

Свържете се с нас:

Тел: 02 442 0277, 0876170101

www.facebook.com/MsmileDrMonikaMateva

email: dentalclinic@msmile.bg

Msmile - дентална клиника в София - лого
Контакти

   dentalclinic@msmile.bg
  02 442 0277
  0876170101
  бул Симеоновско шосе 62, София

Работно време

Запази час онлайн

Последвай ни в

Copyright © 2023, Дентална клиника Msmile